Nega lica Vitalux
NEGA LICA VITALUX
Nega lica Vitalux
NADOGRADNJA TREPAVICA
Nega lica Vitalux
NEGA LICA VITALUX
 

NEGA LICA

 

Higijenski tretman lica vitalux
vrhunski preparati
ISKUSNO OSOBLJE
 
 
HIGIJENSKI TRETMAN LICA SA NEGOM

Higijenski tretman je deo lične higijene kože lica. Podrazumeva oslobađanje kože od nečistoća, suvišnog sebuma, izumrlih ćelija, mitesera i drugih neželjenih promena.

 

Vrhunski preparati i iskusni kozmetičari su preduslov da vaša koža izgleda čisto, negovano i sveže.

 

 
 
BIOLOŠKO-STIMULATIVNI TRETMAN LICA, VRATA I DEKOLTEA

Biološki tretman lica je intenzivna terapija i nega kože lica i dekoltea. Koriste se preparati profesionalne kozmetike, a osnovni cilj je odlaganje bora, starenja i oštećenja kože. Ovim terapijsko-stimulativnim tretmanima postiže se očuvanje i produžetak prirodnog stanja i funkcije kože. Specifičnost u tretmanima lica, vrata i dekoltea, određena je na osnovu različitih tipova kože i sprovodi se u zavisnosti od trenutnog stanja kože.

 

 
Higijenski tretman lica vitalux
JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA vitalux
Postupak iscrtavanja obrva

 

  • Procena stanja
  • Savetovanje
  • Računanje simetrije
  • Iscrtavanje olovkom
  • Ubacivanje pigmenata pod kožu
 
JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA

Japanska metoda iscrtavanja obrva je metoda korekcije obrva putem trajne šminke gde uklanjamo nedostatke prirodne obrve i omogućavamo nov, bolji oblik. Ova tehnika spada u kategoriju polutrajne šminke i sa njom dobijamo potpuno prirodan i definisan oblik obrva bez efekta teške večernje šminke, koji je poznat od ranije.

Ubacivanjem pigmenta plitko pod kožu i isctavanje dlačica na mestima gde prirodno nedostaju dobijamo prirodno i postojano rešenje za dobar izgled obrva.

 

Napomena: Iglice su za jednokratnu upotrebu, a boje su hipoalergene i sertifikovane su od evropske unije.

 
NADOGRADNJA TREPAVICA

Svilene trepavice za čaroban i zavodljiv pogled, uvijene tako da perfektno imitiraju vaše prirodne trepavice. Jedna svilena trepavica se lepi na prirodnu trepavicu specijalnim lepkom, tako da ona traje dok prirodna trepavica ne ispadne.

 

Svilene trepavice postoje u raznim debljinama, dužinama, oblicima i bojama. Tretman je potpuno bezbolan i traje oko 90 minuta.

 
NADOGRADNJA TREPAVICA vitalux
 

ZA VAŠU NEGU SAMO NAJBOLJE

Académie Scientifique de Beauté   Biologique RechercheGerneticPevonia