Nega tela vitalux
NEGA TELA VITALUX
Nega tela morske alge i blato vitalux
MORSKE ALGE I BLATO
Nega tela vitalux
MED I MLEKO
 
NEGA TELA

Poželeli ste da sebi priuštite negu i uživanje? Uz našu stručnu pomoć, vaše telo će biti zahvalno za svaki znak pažnje i uzvratiće vam osećajem harmonije i zadovoljstva.

 

PILING TELA

Pilingom tela se skida odumrli površinski sloj ćelija i nečistoća sa kože, pospešuje se prokrvljenost čime se poboljšava tonus i elastičnost kože. Prevenira pojavu i redukuje već postojeći celulit.

PAKOVANJA ZA TELO

  • Kakao buter - sadrži hranljive materije koje su potrebne koži, oživljava umornu i beživotnu kožu, umiruje osetljivu, ubrzava proces regeneracije.
  • Topla čokolada - uklanja štetne radikale čineći kožu zategnutom i podmlađenom, ublažava bolove, eliminiše celulit.
  • Med i mleko - organski proizvod - povećava vlažnost i sadrži korisne aktivne materije protiv bora, idealna je za rehidrataciju suve kože.
  • Morske alge - vrši remineralizaciju tela, detoksikaciju, razgrađuje masne ćelije, učvršćuje kožu, smanjuje celulit.
  • Parafango - pakovanje je namenjeno za drenažu tela i redukciju celulita. Procedura ima 4 faze: piling, ampula, pakovanje i masaža. Preporuka je da se rade 10 vezanih tretmana na svaka tri dana. Rezultat smanjenje obima, smanjenje nadutosti i celulita.

Aplikacijom odgovarajućih pakovanja poboljšava se elastičnost, tonus i hidratacija kože. U zavisnosti od željenog efekta primenjuju se pakovanja za detoksikaciju, drenažu, kao priprema za anticelulit masažu, limfnu drenažu.
Naša preporuka - piling pre pakovanja i masaža posle.

PARNA SAUNA

To je moćno sredstvo u borbi sa svakodnevnim stresom koji narušava psihoizičku ravnotežu. Danas saunu koristimo za smanjenje stresa, opuštanje povećanje otpornosti, poboljšanje cirkulacije i detoksikaciju tela, što doprinosi poboljšanju ukupnog psihofizičkog stanja. Visoka vlažnost i aromaterapija pozitivno utiču na disajne organe, dok efekat saune širi krvne sudove, ubrzava cirkulaciju i omogućava ćelijama da lakše izbace nepotrebne materije.

 
Nega tela pakovanja kakao buter, topla cokolada, med i mleko, morske alge, parafango
PILING
PRE PAKOVANJA
I MASAŽA
POSLE

 

 
PAKOVANJA ZA TELO
  • Kakao buter
  • Topla čokolada
  • Med i mleko
  • Morske alge
  • Parafango
Limfna drenaža masaža vitalux

POŽELJNO JE VEŽBATI DVA PUTA NEDELJNO

 
KOREKTIVNA GIMNASTIKA

Čak 50% zdravlja čini kretanje i fizička aktivnost. Kao obavezan i sastavni deo kineziterapije, korektivna gimnastika predstavlja skup doziranih i pravilno izvedenih vežbi, koje koriguju celokupnu posturu i utiču na pravilan razvoj i funkcionisanje čoveka kao psihofizičkog i socijalnog bića.

U odnosu na trenutno stanje, biramo vežbe u cilju jačanja muskulature i poboljšanja posture kao i prevencije deformiteta.

 
PROFESIONALNA NEGA RUKU I STOPALA

Pored vašeg redovnog održavanja higijene ruku i stopala, preporučujemo bar jednom mesečno profesionalan tretman manikira i pedikira. Ispravnim sečenjem i oblikovanjem noktiju, otklanjanjem izumrlog tkiva i zadebljanja kože na stopalima, kao i sama hidratacija kože, sprečava se intencija urastanja noktiju, pojava zanoktica i na taj način održava se zdrav i negovan izgled ruku i stopala.

Profesionalni preparati, stručnost, adekvatna briga (sterilizacija) pribora za rad, prijatan i udoban ambijent omogućiće vam pedikir i manikir kakav zaslužujete.

 
Manikir pedikir nega ruku i stopala vitalux

NEGOVANA
STOPALA
I RUKE

 
Depilacija Vitalux

NEŽNO
I SIGURNO

 
 
DEPILACIJA

Mi vam predlažemo hladnu depilaciju, jer je to najfiniji put do glatke kože. Njene glavne odlike su nežnost i higijena. Najkvalitetniji voskovi prijatnog mirisa i lagane teksture, hranjive kreme i gelovi, poštedeće vašu kožu iritacije i crvenila. Nakon pedantno urađene depilacije, koža će imati izuzetnu mekoću i sjaj. Koristimo hladan vosak za telo i topli za intimnu regiju. Voskovi su isključivo za jednokratnu upotrebu. Kozmetika za depilaciju - MAYSTAR.

 

 

KOZMETIKA ZA TELO

Académie Scientifique de Beauté   Afrodita kozmetikaAnesi BeauteMAYSTAR